Köy Okulu Ziyareti

Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği ABD 2. sınıf öğrencilerinin dönem boyunca Öğretim Teknolojileri ve Materyal Geliştirme dersi kapsamında   Dr. Öğr. Üyesi Hatice ÇİLSALAR SAGNAK  rehberliğinde geliştirdikleri materyalleri Faraşlı Köyü İlkokulu anasınıfına ve Özükavak Şehit Özgür Gençer İlkokulu anasınıfına bağışlamak için 23.05.2018 tarihinde ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyaret kapsamında  köy okullarındaki öğrenciler ve öğretmenlerle tanışma fırsatı bulan fakültemiz öğrencileri geliştirdikleri materyalleri öğrencilere uygulayarak deneyim kazanma imkanına da sahip oldular. Okul yöneticileri ve diğer öğretmenlerin de ilgisi çeken ziyaret sonrasında  Özükavak Şehit Özgür Gençer ilkokulu yöneticisi ve öğretmenleri tarafından öğrencilerimiz ve hocamıza teşekkür çiçeği gönderildi.