Materyal Sergisi Açılışı

Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği ABD 2. sınıf öğrencilerinin dönem boyunca Öğretim Teknolojileri ve Materyal Geliştirme dersi ile Matematik Öğretimi dersinde Dr. Öğr. Üyesi Hatice ÇİLSALAR SAGNAK ve  Dr. Öğr. Üyesi  Özgür ŞEN rehberliğinde hazırladıkları materyallerinin sergisini fakültemizin sayın dekanı Prof. Dr. Tayip DUMAN, Temel Eğitim Bölümü başkanımız Doç. Dr. Mehmet SAĞLAM, fakültemiz personeli ve öğrencilerinin katılımları ile gerçekleştirdik.  Serginin açılışını gerçekleştiren  Prof. Dr. Tayip DUMAN sergide emeği geçen öğrenciler ve hocalara teşekkür ederek bu tür etkinliklerinin artmasını beklediğini dile getirdi. Serginin gerçekleşmesini sağlayan öğrencilerimize ve sergiye katılım gösteren fakültemiz personeli ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.