Profesyonel Gelişim Seminerleri-1

Yükseköğretimde Etkili Öğretim ve İletişim Semineri

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Salih KARACABEY’in katılımı ile ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tayip DUMAN ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol AKIN’ın destekleri ile gerçekleştirilmiştir. 6 Şubat 2018 tarihinde Eğitim Fakültesinde gerçekleştirilen seminerde üniversitemiz bünyesinde eğitim öğretim faaliyetlerini yürütmekte olan Sosyal Bilimler temellindeki bölümlerde görev yapan hocalarımızın katılmışlardır. Yrd. Doç. Dr. Hatice ÇİLSALAR koordinatörlüğünde Yrd. Doç. Dr. Gökçe SANCAK-AYDIN ve Yrd. Doç. Dr. Dilşat PEKER ÜNAL katkılarıyla iki oturum şeklinde düzenlenen seminerde öğretim üyelerinin yaşadıkları pedagojik sorunların ve öğrencilerle sınıf içinde ve sınıf dışında sıklıkla yaşadıkları iletişim problemlerinin çözümlerine odaklanılmıştır. Gerçekleştirilen seminer katılımcılardan yogun ilgi görmüştür.