FORMASYON

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenci Listesi

2019 - 2020 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Listesi

18.11.2015 tarihli “Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına İlişkin Çerçeve Usul ve Esaslar” ile 14.06.2018 tarihli “Uygulama Öğrencilerinin Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Öğretim Kurumlarında Yapacakları Öğretmenlik Uygulamasına İlişkin Yönerge’nin” ilgili maddeleri gereğince; ildeki kurum, öğretmen ve akademisyen sayısı ile branşlar (alanlar) dikkate alınarak oluşturulan kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerin listesi aşağıdadır.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği alanı öğrencilerin listesi için TIKLAYINIZ.

Tarih Öğretmenliği alanı öğrencilerin listesi için TIKLAYINIZ.

Felsefe grubu alanı öğrencilerin listesi için TIKLAYINIZ.

BESYO alanı öğrencilerin listesi için TIKLAYINIZ.

Diğer Öğretmenlik Alanları öğrencilerinin listesi için TIKLAYINIZ.

Not: Kesin kayıtlar 11-17 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. İhtiyaç olması halinde yedek adayların kayıtları 18-25 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kesin kayıt duyurusu için tıklayınız.

11 Eylül 2019 Çarşamba

FORMASYON