YoutubeTwitterFacebook

Okul Deneyimi, Okullarda Gözlem ve Öğretmenlik Uygulaması dersleri Kılavuzu ve Devam Çizelgeleri (Güncel!!)

Okul Deneyimi, Okullarda Gözlem ve Öğretmenlik uygulaması derslerini alacak öğrencilerin kullanacağı formlar aşağıdadır:

Fen Bilgisi Öğretmenliği Okul Deneyimi dersi uygulama kılavuzu ve devam çizelgesi için tıklayınız.

Sınıf Öğretmenliği Öğretmenlik Uygulaması dersi uygulama kılavuzu ve devam çizelgesi için tıklayınız.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Okullarda gözlem dersi devam çizgesi tıklayınız

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Okullarda gözlem dersi çalışma dosyası tıklayınız

Okul Öncesi Öğretmenliği Okul Deneyimi dersi uygulama kılavuzu ve devam çizelgesi için tıklayınız.

(Okul Öncesi Okul Deneyimi Dersi; 1. Öğretim öğrencileri için perşembe öğleden sonraları, 2.Öğretim öğrencielri için ise perşembe sabahlarıdır.)

Okul Öncesi Öğretmenliği Öğretmenlik Uygulaması dersi uygulama klavuzu ve devam çizelgesi için tıklayınız.

(Okul Öncesi Öğretmenlik Uygulaması Dersi; 1. Öğretim öğrencileri için salı öğleden sonraları, 2.Öğretim öğrencielri için ise salı sabahlarıdır.)