YoutubeTwitterFacebook

Pedagojik Formasyon Sertifika Programına Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar (GÜNCEL)

Pedagojik Formasyon Sertifika Programının başvuru sonuçlarının listesi için TIKLAYINIZ.

Not 1: İlgili listede bilgilerinde hata olduğunu düşünenler ve kesin kayıt yaptırmak isteyenler Fakültemizin Pedagojik Formasyon Birimine başvuracaklardır. Ön kayıt yaptırmamış olan adaylar da kontenjan doluncaya kadar kesin kayıt yaptırabilirler.

Kesin kayıt başvuru sırasında aşağıdaki hususlar göz önünde bulundurulacaktır.

1. Kesin kayıtlar 12.09.2017-19.09.2017 tarihleri arasında yapılacaktır.
  2. Kesin kayıtta adaylardan
  • Onaylı lisans not transkripti
  • Mezun adaylar için diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi
  • Okuyan öğrenciler için onaylı öğrenci belgesi
  • Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi
  • 2 adet vesikalık fotoğraf
  • Programa kayıt ücretinin birinci taksitinin yatırıldığına dair banka dekontu istenecektir. (Program ücreti 2050 TL. olarak belirlenmiştir. İlk taksit 1025 TL.’dir)

Not 2: Programa başvuran şehit yakınlarından (şehit eşi, şehit çocuğu ve şehit kardeşi) ücret alınmayacaktır. Belirtilen durumdaki öğrenciler ücret yatırmayacak olup şehit yakını olduğunu belirten belgelerini ibraz edeceklerdir.

Program ücretinin yatırılacağı banka ve hesap numarası: Halk Bankası Yozgat şubesi

IBAN: TR60 0001 2009 7850 0006 0000 81

Dekontun açıklama bölümünde

Adayın adı-soyadı

Adayın TC numarası

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı ücreti 1. Taksiti olduğuna dair ibare bulunmalıdır.

Not 3: Programa kesin kayıt yaptıranların, muaf olmak istediği dersler için programın ilk haftasında durumlarını gösterir belge ile pedagojik formasyon birimine başvurması gerekmektedir. Bu derslerden öğretmenlik uygulaması dersi için muaf olmak isteyen adayların ayrıca özel öğretim kurumlarında veya MEB’e bağlı okullarda bir yıldan az olmamak kaydıyla öğretmenlik yaptığını gösterir belgeyi de pedagojik formasyon bürosuna vermeleri gerekmektedir. (Halihazırda MEB’e bağlı okullarda sözleşmeli öğretmenlik yapanlar ile DİB bağlı Kuran kurslarında öğreticilik yapanlar da öğretmenlik uygulaması dersinden muaf tutulabilirler.)

Not 4: Dersler 21 Eylül 2017 tarihinde başlayacaktır. Derslerin Perşembe-Cuma günleri saat 17:00’den sonra yapılması planlanmaktadır. Ders programı son hali ve sınıf listeleri BÜ. Eğitim Fakültesi internet sitesinden ilan edilecektir. Formasyon Eğitimi Bozok Üniversitesinin akademik takvimi ile eş zamanlı yürütülecektir. Derslere devam mecburiyeti vardır.